A-Koncentrat (Desinfektion 50 %)

På lager
Varenr.
a-koncentrat-desinfektion-50
Fra 480,00 DKK inkl. moms 384,00 DKK
A-Koncentrat (Desinfektion 50 %) bekæmper effektivt bakterier, fjerner dårlig lugt og kan rengøre overflader som eksempelvis tage, terrasser, fliser og murværk. Vær opmærksom på, at brugen af dette professionelle produkt kræver sikkerhedsudstyr og grundig instruktion for at undgå skadelige følgevirkninger.
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Gratis fragt ved køb over 1000,-
  • Gratis retur i 30 dage

Anvendelse:

A-Koncentrat (Desinfektion 50 %)er et kombineret rengørings- og desinfektionsmiddel i 50% – koncentrat til professionel brug. Bland det op med vand og brug det i stalde, produktionslokaler, bygninger og på maskiner. A-Koncentrat (Desinfektion 50 %) bekæmper effektivt bakterier, fjerner dårlig lugt og kan rengøre overflader som eksempelvis tage, terrasser, fliser, facader og murværk. Vær opmærksom på, at brugen af dette professionelle produkt kræver sikkerhedsudstyr og grundig instruktion for at undgå skadelige følgevirkninger. A-Koncentrat er selvvirkende, super effektivt og nemt at påføre.

Dosering:

A-Koncentrat anvendes i forholdet 1:50, som påføres med sprøjte og rækker til 30-50 m2 overflade. Inden påføring afdækkes buske og træer med plast eller presenning for at opsamle eventuelt afdrift/afløb. Alt overskud af A-Koncentrat skal opsamles og bortskaffes som kemisk affald. Temperaturen ved anvendelse af A-Koncentrat skal være minimum 5 grader C, og overfladen skal være fri af is og sne. Genbehandling efter behov – dog højest en gang årligt.
 
 
 
 
 
 
 
Specifikationer
Product NameA-Koncentrat (Desinfektion 50 %)
Varenr. a-koncentrat-desinfektion-50