Levering inden for 3 hverdage.

Vores historie

 Gokemis ApS er Proffcare’s producent af kemiske blandinger.
Vi har skabt et univers, hvor bæredygtighed, nytænkning og effektivitet er i fokus.

Fra Gokemi til ProffCare

Efter mange års succes og ekspertise opnået hos Gokemi, blev det klart for Karin Schmidt, at der var mangel på effektive og miljøvenlige produkter indenfor Bilpleje, Industri, Bæredygtig Rengøring og Byggeanlæg. Med dette udgangspunkt, teamede hun op med hendes kemiingeniør Peter for at udvikle en serie af produkter, der i dag går under brandet Proffcare og Gonatura. Sidenhen har Proffcare arbejdet på en bred vifte af unikke produkter og projekter, blandt andet med det formål at skabe en one-stop shopping oplevelse.

Hos Proffcare er alle kemi produkter produceret efter egne gennemtestede recepter Dette betyder, at vi kan stå 100 % indenfor den kemiske proces og hele produktets livscyklus. Proffcare leverer i dag til de største professionelle virksomheder indenfor bilpleje, industri og byggeanlæg.

Vision

Vores Vision er at skabe en kundecentreret forretning; at bygge en online one-stop shopping oplevelse, hvor folk kan komme for at finde og opdage alt, hvad de måtte ønske at købe indenfor Bilpleje, Industri, Bæredygtig Rengøring og Byggeanlæg. Samtidig ønsker vi at skubbe vores branche i en bæredygtig retning, hvorfor alle Proffcare’s produkter er nøje researched og gennemtestede indenfor høje miljørigtige standarder. 

Mission

Vores Mission er at bidrage til effektive og klimaoptimerede produkter med funktionelle løsninger.

Ved at bruge den nyeste viden på området og implementere den i vores produkter, ønsker vi at bidrage til en ny generation af holdnings prægede produkter indenfor Bilpleje, Industri, Bæredygtig Rengøring og Byggeanlæg. Vi ønsker handling, ikke stilstand, hvorfor vi hele tiden stræber efter at forbedre vores miljøpræstationer på alle niveauer af vores værdikæde. Samtidig er vores mission, at skabe en centreret online shopping kanal, der samler en lang række produkter, nøje udvalgt efter kvalitet, effektivitet, sikkerhed og miljøkrav. Formålet er at gøre det nemt og ansvarligt for vores kunder at handle hos os.

Kunder

Alle kunder er velkomne hos os, og vi vil bestræbe os på altid at give vores kunder den bedste behandling, ved at udvise respekt, ærlighed og tillid. Vores kunder kan regne med, at vi gør det bedste for at levere en god service og leve op til vores aftaler hver gang.

Fælles for vores produktkategorier er, at det er professionelle effektive produkter, som kan bruges af alle – uanset om det gælder industri eller den kvalitets- eller miljøbevidste gør-det-selv kunde. Vi samarbejder gerne med dig for at udvikle og tilpasse produkter netop efter dit/jeres behov.

Som erhvervskunde har du mulighed for at oprette et login, hvor du kan se dine tidligere ordre, favoritliste og dine priser. Såfremt der er flere afdelinger i jeres virksomhed, kan vi få tilpasset siden til netop jeres behov.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om Proffcare, er du mere end velkommen til at følge dette link www.proffcare.dk eller kontakte os på +45 30320690, [email protected].

Professionel bilpleje produkter

Køb vores bedst sælgende og super effektive, professionelle bilpleje produkter.