Vores historie

 Gokemi er Proffcare's producent af kemiske blandinger.
Vi har skabt et univers, hvor bæredygtighed, nytænkning og effektivitet er i fokus.


ProffCare

Fra Gokemi til ProffCare

Efter mange års succes og ekspertise hos Gokemi indså ejer Karin Schmidt, at der var mangel på effektive og miljøvenlige produkter indenfor bilpleje, bådpleje, algebehandling, industri, rengøring og bygge/anlæg. Med dette udgangspunkt teamede hun op med kemiingeniør Peter for at udvikle en serie produkter under brandet ProffCare. Siden da har ProffCare arbejdet på en bred vifte af unikke produkter og projekter med det formål at skabe en one-stop shopping oplevelse. I samarbejde med Rupes, har udvidet vores sortiment med de bedste kvalitetsprodukter indenfor branchen, så du kan finde alt, hvad du behøver indenfor hver kategori, samlet under ét tag.

Alle ProffCare produkter er udviklet efter vores egne gennemtestede recepter. Dette betyder, at vi kan stå 100 % inde for den kemiske proces og hele produktets livscyklus. I dag leverer ProffCare til nogle af de største professionelle virksomheder indenfor bilpleje, industri og bygge/anlæg.

 

 

ProffCare

Vision:

Vores Vision er at skabe en kundecentreret forretning; at bygge en online one-stop shopping oplevelse, hvor kunder kan komme for at finde og opdage alt, hvad de måtte ønske at købe indenfor Bilpleje, Bådpleje, Algebehandling, Industri, Rengøring og Bygge/anlæg. Samtidig stræber vi efter at lede vores branche i en bæredygtig retning. Derfor gennemfører vi omhyggelig forskning og test af alle ProffCare-produkter for at sikre, at de opfylder strenge miljøstandarder.

Mission:

Vores Mission er at bidrage til effektive og klimaoptimerede produkter med funktionelle løsninger.

Ved at bruge den nyeste viden på området og implementere den i vores produkter, ønsker vi at bidrage til en ny generation af holdnings prægede produkter. Vi ønsker handling, ikke stilstand, hvorfor vi hele tiden stræber efter at forbedre vores miljøpræstationer på alle niveauer af vores værdikæde. Samtidig er vores mission, at skabe en centreret online shopping kanal, der samler en lang række produkter, nøje udvalgt efter kvalitet, effektivitet, sikkerhed og miljøkrav. Formålet er at gøre det nemt og ansvarligt for vores kunder at handle hos os.

ProffCare

Kunder:

Alle kunder er velkomne hos os, og vi vil bestræbe os på altid at give vores kunder den bedste behandling, ved at udvise respekt, ærlighed og tillid. Vores kunder kan regne med, at vi gør det bedste for at levere en god service og leve op til vores aftaler hver gang.

Fælles for vores produktkategorier er, at det er professionelle effektive produkter, som kan bruges af alle – uanset om det gælder industri eller den kvalitets- eller miljøbevidste gør-det-selv kunde. Vi samarbejder gerne med dig for at udvikle og tilpasse produkter netop efter dit/jeres behov.

Som erhvervskunde har du mulighed for at oprette et login, hvor du kan se dine tidligere ordre, favoritliste og dine priser. Såfremt der er flere afdelinger i jeres virksomhed, kan vi få tilpasset siden til netop jeres behov.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om Proffcare, Kontakt os på +45 30320690 eller [email protected].

 

Professionelle

Bilpleje produkter

Køb vores bedst sælgende og super effektive, professionelle bilpleje produkter.